Бісквітне тісто

Додано: 24 січня
Предмет: Технології, 11 клас
10 запитань
Запитання 1

Назвіть способи приготування бісквіту основного

варіанти відповідей

І. без підігрівання яєчно- цукрової суміші (холодний спосіб)

ІІ.з підігріванням яєчно-цукрової суміші (теплий спосіб)

Бісквіт основний можна готувати двома способами

Запитання 2

При приготуванні бісквітного тіста використовують :

варіанти відповідей

яйця

меланж

яєчний порошок

Запитання 3

Який вид розпушування використовують для приготування бісквітного тіста?

варіанти відповідей

механічний

хімічний

біологічний

жировий

заварний

Запитання 4

Перед використанням бісквітний напівфабрикат витримують протягом:

варіанти відповідей

20-30 хв

1-2 години

8-10 годин

Запитання 5

При приготуванні бісквітного тіста ( теплий спосіб)

варіанти відповідей

додають гарячий цукровий сироп

яєчно-цукрову суміш підігрівають до t- 45-50*С

яєчно-цукрову суміш підігрівають до t- 75-80*С

охолоджують

Запитання 6

До рецептури бісквітного тіста входить крохмаль картопляний

варіанти відповідей

10 % від маси борошна

20 % від маси борошна

30 % від маси борошна

не входить

Запитання 7

Для ароматизації бісквітного тіста найкраще використовувати

варіанти відповідей

ванільну есенцію

ромову есенцію

анісову есенцію

лимонну кислоту

Запитання 8

Значне збільшення об'єму яєчно-цукрової маси пояснюється:

варіанти відповідей

додаванням розпушувачів

додаванням соди

насиченням бульбашками повітря

Запитання 9

Бісквітну "розмазку" використовують для приготування:

варіанти відповідей

бісквітного пирога з начинкою

бісквітного рулету

печиво бісквітне з маком

Запитання 10

Якого кольору має бути бісквітний напівфабрикат якщо додати шафран чи куркуму?

варіанти відповідей

рожевого

пастельно кремового

жовтого

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест