Технології

Додано: 25 січня
Предмет: Технології, 11 клас
6 запитань
Запитання 1

Кулінарія - це ...

варіанти відповідей

випічка страв із борошна

мистецтво сервірування столу

мистецтво приготування їжі

уміння поділу страв на сніданок, обід та вечерю.

Запитання 2

Пасерування-це

варіанти відповідей

Варіння

 Запікання


Осмаження на слабкому вогні

Нагрівання

Запитання 3

Бланшування - це

варіанти відповідей

 тушкування

 запікання

короткочасна термічна обробка

смаження

Запитання 4

Ловлення - це

варіанти відповідей

поступове тривале нагрівання страви в добре закритій товстостінній посуді.

варіння

 заморожування

смаження

Запитання 5

Шинкування - це

варіанти відповідей

заморожування

спосіб нарізування тільки сирих овочів і фруктів, зелені, коріння, грибів — тобто продуктів рослинного походження. 

нагрівання

Запитання 6

Цізеліровання - це

варіанти відповідей

замочування

це надрізати рибу, перш ніж запекти її в духовці

заморожування

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест