Кулінарія - це ...
випічка страв із борошна
мистецтво сервірування столу
мистецтво приготування їжі
уміння поділу страв на сніданок, обід та вечерю.
Пасерування-це
Варіння
Запікання
Осмаження на слабкому вогні
Нагрівання
Бланшування - це
тушкування
запікання
короткочасна термічна обробка
смаження
Ловлення - це
поступове тривале нагрівання страви в добре закритій товстостінній посуді.
варіння
заморожування
Шинкування - це
спосіб нарізування тільки сирих овочів і фруктів, зелені, коріння, грибів — тобто продуктів рослинного походження.
нагрівання
Цізеліровання - це
замочування
це надрізати рибу, перш ніж запекти її в духовці
Створюйте онлайн-тестидля контролю знань і залучення учнів до активної роботи у класі та вдома
Реєструючись, ви погоджуєтеся з угодою користувача та політикою конфіденційності.
«На Урок». Освітній інтернет-проект