Бутерброди(6-В)

Додано: 21 листопада 2022
Предмет: Трудове навчання
Тест виконано: 117 разів
11 запитань
Запитання 1

Слово бутерброд походить з :

варіанти відповідей

Англійської

Французької

Німецької

Запитання 2

Оберіть правильну класифікацію бутербродів:

варіанти відповідей

Відкриті, прикриті, закусочні

Складні, гамбургери, гарячі

Відкриті, закриті, закусочні

Запитання 3

Виберіть вірне твердження, що бутерброди готують

варіанти відповідей

З вечора

За годину перед вживанням

Безпосередньо перед вживанням

Не має значення, коли

Запитання 4

Хліб для відкритого бутерброда має бути нарізаний товщиною:

варіанти відповідей

2.0 - 2.5 см

1.5 - 1.0 см

2.0 - 3.0 см

0.5 - 1.5 см

Запитання 5

Оберіть правильний опис зображеного бутерброда

варіанти відповідей

Простий, тваринний, відкритий

Складний, мальовничий, закритий

Смішний, дитячий, відкритий

Відкритий, складний з петрушкою

Запитання 6

На зображеннях знайліть канапе

варіанти відповідей
Запитання 7

Чи бувають бутербродні торти?

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 8

При нарізанні продуктів лезо ножа потрібно тримати розвернутим :

варіанти відповідей

До себе

Від себе

Аби як

Запитання 9

Потапці - це :

варіанти відповідей

Назва села

Козацький бутерброд

Ім`я Потап у множині

Запитання 10

Карвінг у перекладі означає :

варіанти відповідей

Нарізання

Різблення

Вирізання

Підрізання

Запитання 11

Щоб довше зберегти гарний вигляд вирізаних овочів , їх занурюють у :

варіанти відповідей

Підсолену воду

Холодну воду

Підсолоджену воду

Газовану воду

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест