Приготування страв із запечених овочів.

Додано: 27 листопада 2022
Предмет: Трудове навчання
Тест виконано: 24 рази
10 запитань
Запитання 1

В якому цеху готують страви із запечених овочів?

варіанти відповідей

Холодному цеху

В соусному віділені гарячому цеху

В кондитерскому цеху

Запитання 2

До комбінованих способів теплової кулінарної обробки відносять:

варіанти відповідей

Смаження, тушкування, припускання, запікання

Варіння з наступним обсмажуванням, запікання

Тушкування, запікання, варіння з наступним обсмажуванням 

Запитання 3

Страви із запечених овочів поділяються на три групи

варіанти відповідей

запечені у соусі, запіканки, фаршрировані овочі

запіканки

фаршрировані овочі

Запитання 4

Чим змащують і посипають листи або порційнні сковороди перед запіканням?

варіанти відповідей

Крупою

Жиром і сухарями

Жиром і мукою

Запитання 5

На скільки груп поділяються страви із запечених овочів?

варіанти відповідей

Дві

Три

чотири

Запитання 6

Для страви "Картопля запечена з сиром" картоплю нарізають:

варіанти відповідей

Брусочками

кружальцями

часточками

Запитання 7

Овочі запікають при температурі:

варіанти відповідей

160-180

200-250

250-280

Запитання 8

Яка температура подачі страв і гарнірів із овочів?

варіанти відповідей

45

65

75

Запитання 9

В якому посуді відпускаються запечені овочеві страви?

варіанти відповідей

Столова мілка тарілка,порційна сковорідка,баранчик

Глибока столова тарілка,баранчик,супова миска

Керамічний горщик,баранчик,глибока столова тарілка

Порційна сковорідка,супова миска,мілка столова тарілка

Запитання 10

Запечені страви з овочів зберігаються протягом:

варіанти відповідей

1 годину

3 години

2 години

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест