Що вважають українською національною стравою?
Рідкою основою багатьох перших страв є:
Що є основною складовою борщу?
Для якого борщу буряки нарізають скибочками?
Який борщ готують без капусти?
На якому бульйоні готують борщ український?
Яка температура подачі борщів?
Якій тепловій обробці піддають біле коріння, моркву і цибулю?
Який борщ подають з пампушками?
До якого борщу входять кабачки?
Якої форми нарізки має капуста для борщу "Полтаського з галушками" ?
Яка тривалість варіння кісткового бульйону з яловичини?
Заправними називають перші страви, які готують на :
Заправні перші страви поділяють на:
М'ясо - кістковий бульйон варять:
Який термін зберігання борщів?
Перед подаванням перших страв тарілки підігрівають до температури.?
Рідкою основою перших страв є бульйони:
За характером рідкої основи перші страви поділяють на:
За температурою подавання перші страви поділяють на:
За способом приготування розрізняють перші страви на:
Гарячі перші страви готують у:
Вкажіть, які є способи підготовки столового буряка для варіння борщу?
Прянощі у перші страви закладають за:
Надлишок спецій і солі у стравах погіршує:
Вкажіть скільки сметани подають на порцію до перших страв?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома