Директорська контрольна робота з організації виробництва

Додано: 2 грудня
Предмет: Технології, 11 клас
12 запитань
Запитання 1

1.В якому цеху проводять обробку м’яса та риби?

варіанти відповідей

холодному

гарячому

м’ясо- рибному

Запитання 2

Ширина бенкетного столу:

варіанти відповідей

500-800 мм

800-1000 мм

1000-1200 мм

1200-1500 мм

Запитання 3

Який вид меню застосовують в шкільних їдальнях?

варіанти відповідей

меню з вільним вибором страв

меню чергових страв

меню комплексних обідів

меню дієтичного харчування

Запитання 4

В якому посуді подають фруктові напої?

варіанти відповідей

фужерах, чарках

бокалах, конічних склянках

старомодних склянках, стопках

Запитання 5

Ресторан – це…..?

варіанти відповідей

комфортабельне підприємство харчування, в якому організація харчування поєднується з улаштуванням дозвілля споживачів

підприємство харчування, що реалізує широкий асортимент гарячих і холодних напоїв, солодких страв.

Запитання 6

Які страви випускає соусне відділення?


варіанти відповідей

другі страви, гарніри, соуси

перші страви, десерт, холодні закуски

другі страви, соуси, кондитерські вироби

Запитання 7

Які столові прибори відносяться до допоміжних?

варіанти відповідей

лопатки, щипці

розливні ложки, ніж, виделка

ніж, виделка, ложка

Запитання 8

В якому цеху готують страви  з круп та макаронних виробів?


варіанти відповідей

холодному цеху

соусному відділенні

суповому відділенні

Запитання 9

Кафе - це….?



варіанти відповідей

підприємство харчування ,що реалізує широкий асортимент гарячих,холодних напоїв,солодких страв,кондитерських виробів;


підприємство харчування,що реалізує млинці,оладки

підприємство харчування з обмеженим асортиментом страв нескладного приготування та швидкого обслуговування;


підприємство харчування де готують національні страви

Запитання 10

Що з перехованого обладнання не використовується в рибному цеху?

варіанти відповідей

електроплита

виробничий стіл

холодильна шафа

Запитання 11

Для поорціонування перших страв для відпуску використовують:

варіанти відповідей

мірні ложки ємністю - 50, 75, 100 г

мірні ложки -150, 200г

мірні ложки - 0,5, 0,25 г

мірні ложки - 10, 20, 30 г

Запитання 12

При якій температурі подають холодні напої?


варіанти відповідей

9-12 градусів

8-10 градусів

7-14 градусів

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест