Директорська контрольна робота за І семестр, 22КК

Додано: 27 грудня 2023
Предмет: Технології, 11 клас
10 запитань
Запитання 1

Біологічний спосіб розпушування тіста відбувається за допомогою:

варіанти відповідей

дріжджів

вуглекислого амонію

механічного збивання

Запитання 2

Фісташки мають:

варіанти відповідей

яскраво-зелене забарвлення і приємний солодкувати смак

гіркий смак і сильний аромат

світло-жовте забарвлення і нейтральний смак

Запитання 3

Помаду білу основну ароматизують:

варіанти відповідей

під час приготування помадного сиропу

під час збивання сиропу в помаду

при підготовці помади до глазурування

Запитання 4

Під час збивання сиропу у помаду:

варіанти відповідей

сироп перетворюється на щільну, пластичну, білосніжну масу

сироп збільшується в об'ємі і набуває пористої консистенції

сироп залишається прозорим і рідким

Запитання 5

Тираж використовують для:

варіанти відповідей

глазурування поверхні пряників

просочування бісквітів

приготування дріжджового тіста

Запитання 6

Температура збивання масляного крему:

варіанти відповідей

10 - 12°С

6 - 8°С

15 - 17°С

Запитання 7

Вершки, які використовують для приготування кремів, повинні мати жирність:

варіанти відповідей

35 процентів

20 процентів

40 процентів

Запитання 8

Дріжджове тісто, у якого при натисканні пальцями утворюється ямка на поверхні, яка швидко вирівнюється:

варіанти відповідей

не добродило

перебродило

процес бродіння закінчився

Запитання 9

Крем, який легко приймає різні форми і стійко їх зберігає:

варіанти відповідей

масляний

сметанний

вершковий

Запитання 10

Упікання дріжджових виробів - це:

варіанти відповідей

зменшення маси заготовок з тіста під час випікання

зменшення маси виробів під час зберігання

зменшення маси виробів при транспортуванні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест