Тотожність добуток різниці та суми двох виразів записано правильно
Запишіть у вигляді многочлена: (х−у)(х+у)=...
Запишіть у вигляді многочлена:
(х−5)(х+5)
Запишіть у вигляді многочлена:
(х−7)(х+7)=...
Запишіть у вигляді многочлена:
(х+3)(х−3)=...
Подайте у вигляді многочлена вираз
(2а−7)(2а+7)=...
Виконати множення (с+3a)(3а−с)=...
Виконати множення (2m−3p)(3p+2m)=...
Виконати множення: (4а2+с3)(4а2−с3)=...
Представити добуток у вигліді многочлена
(0,3t−11p)(0,3t +11p)=...
Спростити вираз (а−b)(а+b)(а2+b2)=...
Спростити (а−9)(а+9)−(а−7)(а+7)=
Перетворити вираз на многочлен стандартного вигляду
(5у−1)(5у+1)−3у2=...
Виконайте множення (6−5a)(6 + 5a)=...
(5x3+2yz)(2yz−5x3) =...
(0,2х3−у6)(у6+0,2х3)=...
Продовжи речення:
"добуток різниці і суми двох виразів дорівнює..."
(0,1b2−0,2c3)(0,1b2+0,2c3) =...
Виберіть правильні рівності:
А: (3x+4y)(4y−3x) = 9x2−16y2
Б: (8x−7y2)(7y2+8x) = 64x2−49y4
В: (10m3+9n4)(9n4+10m3) = 100m6−81n8
Г: (0,1a2b+0,5cd2)(0,5cd2−0,1a2b) = 0,25c2d4−0,01a4b2
Д: (5x+7y)(5x−7y) = 10x2−14y2
Е:(x−3y3)(3y3+x) = x2−9y6
Чи правильне твердження: "Добуток різниці двох виразів на їх суму дорівнює квадрату різниці цих виразів"?
Подайте добуток у вигляді многочлена
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома