Робота кип’ятильників безперервної дії заснована на принципі…
Вода із водопроводу надходить через поплавковий клапан у… .
Який пристрій регулює нагрівання води в водонагрівачах?
Що являють собою датчики рівня кип’ятку в збірнику кип’ятку електричного кип’ятильника..
Що забезпечує захист ТЕНів від «сухого ходу» в електричному кип’ятильнику?
Під час роботи кип’ятильник раптово виключився від напруги. Назвіть причину.
Електрод захисту ТЕНів від «сухого ходу» знаходиться:
Який пристрій регулює подачу води в кип’ятильник?
Який пристрій відключає ТЕНи кип’ятильника при переповненні збірника кип’ятком:
Як класифікуються водонагрівачі за принципом дії?
Яку температуру перших страв підтримують марміти?
Які теплові апарати підтримують в гарячому стані готову кулінарну продукцію?
Які проміжні теплоносії використовуються в сучасних мармітах?
Як називаються робочі місткості марміту?
Яке призначення диспансера?
Для чого призначені теплові прилавки?
Яке устаткування входить до складу ліній прилавків самообслуговування?
Яке призначення термостатів?
Яке устаткування входить до складу механізованих ліній з комплектації і відпуску обідів?
Назвіть теплоносій теплової шафи.
Для зберігання температури подачі, яких страв призначений марміт МЕП-60?
Як захищають ТЕНи парогенератора від "сухого ходу" в електромарміті МСЕСМ-110?
Яка робоча температура в марміті МЕП-2?
На яких лініях роздавальні використовують стійки нагромаджувачі СНР-6, СНР-9?
Підтримання в гарячому стані страв і кулінарних виробів забезпечується методом…
Яка форма жарильної поверхні для смаження млинців?
Яке допоміжне устаткування призначене для підтримування страв у гарячому стані?
Час зберігання готових кулінарних виробів в мармітах з моменту їх приготування складає не більше….
Устаткування, яке призначене для підтримування у гарячому стані готової продукції як безпосередньо у закладі ресторанного господарства, так і при її транспортуванні до місць реалізаціїце…
Теплове допоміжне устаткування, яке підтримує в гарячому стані готові страви та кулінарні вироби в межах 65-75°С в період їх реалізації на лініях роздачі- це…
Теплове допоміжне устаткування, яке використовують для підігрівання та підтримування в гарячому стані прозорих супів, гарячих напоїв - це…
Теплове допоміжне устаткування, яке призначене для підігріву посуду(тарілок, склянок, чашок)- це…
Теплове допоміжне устаткування, яке призначене для збереження готових кулінарних виробів у свіжому та теплому стані протягом тривалого часу до моменту їх реалізації – це…
Теплове допоміжне устаткування, яке використовують для підтримання їжі в підігрітому стані готових до вживання кондитерських і хлібобулочних виробів, сандвічів, піци, пиріжків, ход-догів- це…
Температурний діапазон, який підтримується у вітринах, має бути в межах…
Шведська лінія самообслуговування типу острів призначена для …
Теплове допоміжне устаткування, призначене для підігрівання гарнірів, а також уже скомплектованих на тарілці других стравце…
Теплове допоміжне устаткування, призначене для підтримування у гарячому стані страв і кулінарних виробів методом парової бані, яке використовується при обслуговуванні бенкетів, шведських столів, фуршетів-це…
В залежності від концепції підприємства харчування, роздаткові лінії можуть бути призначені для…
У процесі роботи парового марміту ТЕНи нагрівають воду до температури….
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома