Приготування салатів і холодних закусок з м’яса

Додано: 14 листопада
Предмет: Технології
12 запитань
Запитання 1

Для салату м’ясного продукти нарізують...



варіанти відповідей

кубиком;

соломкою;

брусочками;

скибочками.

Запитання 2

 Салат мясний відрізняється від салату столичного...

варіанти відповідей

нарізкою продуктів;

видом мяса;

заправкою;

температурою подачі.

Запитання 3

Салати заправляють...



варіанти відповідей

за 15 хв до реалізації;

за 30 хв до реалізації;

за 5 хв до реалізації;

безпосередньо перед реалізацією.

Запитання 4

Термін і умови зберігання заливних холодних страв...

варіанти відповідей

температура 2-6°С 12годин;

температура 10-12°С 15годин;

температура 10-12°С 20годин.

Запитання 5

Для приготування паштету з печінки, печінку...



варіанти відповідей

обсмажують;

відварюють;

сиру пропускають через мясорубку.

Запитання 6

Для прояснення мясного желе використовують...

варіанти відповідей

подрібнені кістки;

подрібнені цибулю і коріння;

білки яєць.

Запитання 7

Температура подавання холодних страв має бути не вище...

варіанти відповідей

20 градусів;

15 градусів;

12 градусів.

Запитання 8

Для холодцю подрібнене м'ясо з бульйоном триба прокип'ятити не менше

варіанти відповідей

5 хв;

10 хв;

1 год.

Запитання 9

Який соус подають до асорті м’ясного...

варіанти відповідей

сметанний;

грибний;

з хрону або майонез з корнішонами;

з хрону.

Запитання 10

Із курки готують завиванець ... .



варіанти відповідей

ялтинський;

по-гуцульськи;

делікатесний , з фруктами, оригінальний;

ужгородський.

Запитання 11

Підібрати посуд для подавання асорті м’ясного

варіанти відповідей

тарілка пиріжкова;

глибока столова тарілка;

блюдо кругле або овальне;

лоток.

Запитання 12

Холодець, ковбасу кров’яну реалізують за температури не вище ніж 6 °С у строк до ... 

варіанти відповідей

1 години;

6 годин;

2 годин;

12 годин.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест