Дріжджове тісто безопарним способом

Додано: 24 лютого 2023
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 165 разів
10 запитань
Запитання 1

Яка мета просіювання борошна?

варіанти відповідей

для видалення сторонніх залишків

для більшого дозрівання борошна

для збагачення борошна повітрям

цей процес є необов'язковим

Запитання 2

Основною сировиною для приготування дріжджового тіста є

варіанти відповідей

борошно, дріжджі, сіль, цукор, яйця

борошно, сіль, цукор, солод, жир

борошно, вода, дріжджі, сіль

борошно, дріжджі, сіль, цукор, яйця, жир

Запитання 3

Якою повинна бути температура рідини при замішуванн тіста?

варіанти відповідей

30-35*С

40-50*С

60-70*С

25-30*С

Запитання 4

На якому етапі додають вершкове масло?

варіанти відповідей

в кінці замішування тіста

на початку замішування тіста

 не має різниці

разом з борошном

Запитання 5

Для замішування дріжджового тіста краще використовувати борошно

варіанти відповідей

слабкою клейковиною

сильною клейковиною

середньою клейковиною

не має значення

Запитання 6

Якщо в тісто не покласти цукор, то

варіанти відповідей

процес бродіння буде відбуватися дуже повільно,або взагалі призупиниться

вироби при випіканні не будуть  рум'янитись

вироби стануть твердими

вироби будуть пригорати

Запитання 7

Чим більше виріб, то тривалість випікання

варіанти відповідей

зменшується

збільшується

це не впливає на тривалість випікання

Запитання 8

Для поліпшення зовнішнього вигляду поверхню виробів перед випіканням змащують:

варіанти відповідей

цукровим сиропом

яйцем, меланжем

водою

олією

Запитання 9

При приготуванні дріжджового тіста безопарним способом всі продукти замішують в один прийом?

варіанти відповідей

ні

залежить від виду начинки або виробу

так

Запитання 10

Для чого в процесі бродіння тісту роблять обминку?

варіанти відповідей

Для видалення надлишку вуглекислого газу, рівномірного розподілу в масі тіста дріжджів та молочнокислих бактерій

для кращьої еластичності

для того, щоб процес бродіння зупинився

для того, щоб вироби не були твердими

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест