Зберігаємо спокій. Віримо в ЗСУ. Разом до перемоги!
Toggle navigation
Журнал
Бібліотека
Тести
Помічник
AI
Підвищення кваліфікації
Всі можливості
Вебінари
Конференції
Курси
Конкурси
Олімпіада
Інше
Чат
AI
Лабораторні
Проєкти
×
Я учень
Вхід
Реєстрація
Зареєструватись
Вже зареєстровані?
Увійти
Даневич Ольга
Розробки та тести
Знайдено 13 матеріалів
ТЕСТ
Особливості національної кухні Італії
20 березня
ТЕСТ
Збірник рецептур страв та кулінарних виробів
20 березня
doc
Підготовка риби для фарширування у цілому вигляді, порційними шматками, кругляками, філе
18 березня
ТЕСТ
Нормативно-технологічна документація, предмет Облік, калькуляція і звітність
23 лютого
ТЕСТ
Нормативно- технологічні документи
8 листопада 2024
ТЕСТ
Інвентаризація на виробництві
30 січня 2024
ТЕСТ
Матеріальна відповідальність
22 грудня 2023
ТЕСТ
Господарський облік У ЗРГ
15 грудня 2023
ТЕСТ
Облік, калькуляція і звітність Тема: Поняття про ціни, види цін
31 травня 2023
ТЕСТ
Дріжджове тісто безопарним способом
24 лютого 2023
ТЕСТ
Підсумкові тестові завдання з предмету "Облік, калькуляція і звітність" на кваліфікацію Кухаря 4 розряду розряду
14 грудня 2022
ТЕСТ
Підсумкові тестові завдання з предмету "Облік, калькуляція і звітність" на кваліфікацію кондитер 3 розряду
11 травня 2022
ТЕСТ
Підсумкові тестові завдання з предмету "Облік, калькуляція і звітність" на кваліфікацію офіціант 3 розряду
11 травня 2022
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку
Додати розробку
Реєстрація на сайті «На Урок»
Зареєструватись за допомогою Facebook
Зареєструватись за допомогою Google
або
Прізвище
Ім'я
Email
Пароль
Реєструючись, ви погоджуєтеся з
угодою користувача
та
політикою конфіденційності
.
Зареєструватись
Вже зареєстровані?
Спробуйте увійти
×
Давай дружити!
Оновлення «На Урок» — в кожну стрічку Facebook
Дякую, Я вже давно з вами
×
Розсилка «На Урок»
Ми надсилатимемо наші цікаві та дуже корисні статті щоп’ятниці
Ваш e-mail
Підписатись
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!