Формування тістових заготовок

Додано: 12 грудня 2020
Предмет: Трудове навчання, 10 клас
Тест виконано: 41 раз
6 запитань
Запитання 1

З яких операцій складається оброблення тіста?

варіанти відповідей

Розподіл тіста на шматки їх округлення

попереднє розстоювання тістових заготовок, формування, остаточне вистоювання

Замішування та вистоювання тіста

Запитання 2

Яка мета розподілу тіста на шматки?

варіанти відповідей

Для одержання заготовок заданої стабільної маси

Для полегшення технологічних процесів

Запитання 3

З якою метою округлюють заготовки тіста?

варіанти відповідей

Округлення необхідно для отримання якісних хлібобулочних виробів

Для створення однорідної структури

Одержання гарної однорідної оболонки для покращення подальшого формування

Запитання 4

З якою метою здійснюють попереднє вистоювання тістових заготовок?

варіанти відповідей

Надати заготовці оптимального стану для наступного формування

Підготувати обладнання до наступного формування

Запитання 5

Призначення операції формування тістових заготовок:

варіанти відповідей

Створити привабливий вигляд, гарний стан м'якуша

одержати форму, встановлену нормативною документацією для даного виробу

Запитання 6

Яке призначення остаточного розстоювання тіста?

варіанти відповідей

Відновлення порушеної при формуванні структури тіста

Для отримання більшої кількості клейковини

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест