Організація підготовки сировини для приготування опари та тіста

Додано: 2 лютого 2021
Предмет: Трудове навчання, 10 клас
Тест виконано: 146 разів
8 запитань
Запитання 1

Що передбачає підготовка борошна до виробництва?

варіанти відповідей

Відокремлення сторонніх домішок

Підігрівання до потрібної температури

Змішування окремих партій борошна з різними властивостями

Запитання 2

При якій температурі дріжджі гинуть?

варіанти відповідей

45

55

10

Запитання 3

Що відбувається при охолодженні дріжджів нижче 10 градусів за Цельсієм?

варіанти відповідей

Життєдіяльність сповільнюється, майже припиняється

Життєдіяльність відновлюється

Запитання 4

Як впливає підвищена кількість цукру на дріжджове тісто?

варіанти відповідей

Покращує структуру тіста

Розріджує тісто, пригнічує діяльність дріжджів

Запитання 5

Які жири використовують при приготуванні опари?

варіанти відповідей

Масло коров'яче

Маргарин

Не використовують жодних

Запитання 6

Якої консистенції та коли вносяться жири при замішуванні дріжджового тіста?

варіанти відповідей

Твердої консистенції на початку замісу

М'якої консистенції та в кінці замісу

Запитання 7

Для чого використовують овоскоп?

варіанти відповідей

Для розбивання яєць

Для визначення якості яєць

Для підсвічування яєць

Запитання 8

Як молочні продукти використовують в хлібопекарському виробництві?

варіанти відповідей

Молоко та сироватку використовують для замісу тіста

Сухе молоко відновлюють та використовують при замісі тіста

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест