Організація робочого місця та дії працівника в проблемних ситуаціях

Додано: 25 січня 2021
Предмет: Трудове навчання, 10 клас
Тест виконано: 34 рази
9 запитань
Запитання 1

У яких випадках працівник підприємства може стати причиною забруднення харчових продуктів збудниками кишкових інфекцій та яйцями глистів?

варіанти відповідей

При недотриманні правил особистої гігієни

При порушенні безпечних умов праці

При недотриманні правил санітарної обробки посуду

Запитання 2

Електроплиту потрібно вмикати та вимикати в електромережу:

варіанти відповідей

за допомогою прихватки

сухими руками, тримаючись за вилку

тримаючись міцно за шнур

Запитання 3

Ніж потрібно передавати:

варіанти відповідей

лезом вперед, ручкою назад

ручкою вперед, лезом від руки

любим способом

Запитання 4

Робочим місцем називається:

варіанти відповідей

Окреме приміщення або ділянка виробничої площі, закріплене за одним працівником або групою працівників

приміщення, де працює бригада працівників

Запитання 5

При виникненні пожежі:

варіанти відповідей

вимкнути та зупинити обладнання

повідомити керівництво і вжити заходів по ліквідації пожежі

викликати пожежну допомогу за тел.101,евакуювати людей

Запитання 6

Недостатня кількість води в тісті приводить до:

варіанти відповідей

затримки процесів бродіння

малого об'єму та щільного м'якушу

покращення зовнішнього вигляду

Запитання 7

При зайвій кількості води в тісті:

варіанти відповідей

вироби будуть розпливатись та матимуть пласку верхню скоринку

на поверхні виробів утворяться тріщини

Запитання 8

Якщо вироби недопечені, чи можна виправити ситуацію?

варіанти відповідей

Ні, виправлення не дадуть результату

Так, допекти

Запитання 9

Якщо вироби пригоріли , що робити?

варіанти відповідей

Якщо частково, підгорілі місця зачистити

Якщо підгоріла вся поверхня, це брак

Накрити тканиною і охолодити

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест