Яке призначення аванзалу?
При оформленні замовлення бенкету погоджують:
До основних приборів належить:
Зал бару обладнується:
Яка музика бажана у ресторані для літніх людей?
Як класифікується кейтерингове обслуговування?
Які вина краще порекомендувати до смаженої курки або качки?
На якому прийомі після вибору страв гості розміщуються за окремими попередньо сервованими столиками?
Укажіть спеціалізоване приміщення для обслуговування святкових заходів, урочистостей.
Укажіть посуд для подавання пампушок до борщу українського.
В торговій залі ресторану гостей зустрічає:
Слово «Прейскурант» вино – горілчаних виробів, напоїв, кондитерських та тютюнових виробів походить від німецьких слів:
Після прийняття замовлення офіціант:
Всі холодні закуски подають при температурі:
Для якого сервісу характерне обслуговування з допомогою приставного столика?
Хто контролює правильність заповнення рахунків і реєстрів?
Яка форма обслуговування не потребує використання столів?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома