Яке значення чаю для харчування людини?
Каву по – східному готують із кавового порошку помолу
Температура подачі гарячих напоїв
Чим обумовлюється харчова цінність чаю?
У киплячу воду кладуть цукор, вливають яблучний сік, коли охолоне – додають лимонний сік, вишневий сироп. Цей напій -
Які показники враховують при визначенні якості чаю?
Для приготування какао з молоком
Колір кави під час об смаження змінюється завдяки
На порцію чаю (200 мл) витрачають сухого чаю
Для напою “Петровський” необхідно
Як поділяють чай залежно від первинної обробки?
На прозорість напою кави впливає
Тонізуючими речовинами кави є
Кава по-віденському подається з
Напій з шипшини настоюють
Прохолодні напої, які готують з плодово-ягідних або овочевих соків, розведених перевареною водою з додаванням цукру - це
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома