Борошно з яким вмістом клейковини необхідно використовувати при приготуванні листкового тіста?
На еластичність клейковини й шароутворення тіста сприятливо впливає наявність таких інгредієнтів:
Яку кількість борошна змішують з вершковим маслом, при його підготовці?
Приготування тіста складається з наступних етапів:
Яку мінімальну кількість разів необхідно застосувати до процесу розкачування тіста?
Для випікання листкових виробів, кондитерські дека змащують:
Чому краї листкових напівфабрикатів не можна змащувати яйцем?
В чому особливості випікання виробу з листкового тіста кулебяки?
Які види розпушувачів використовують при приготування прісно-здобного напівфабрикату?
Який з видів виробів зазначено на фото?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома