основна мета обробки риби
видалення неїстівних частин і підготовка до теплової обробки
видалення їстівних частин і підготовка до теплової обробки
рибний цех організовують
при великих підприємствах
середньої потужності підприємствах
малих підприємствах
рибу розморожують у
воді, розчинні кухонної солі, на повітрі, електричному полі надвисокої частоти
воді, на повітрі, електричному полі надвисокої частоти
воді, розчинні кухонної солі, на повітрі
процес розморожування завершений тоді
температура в товщі мязів -1 С
температура в товщі мязів -3 С
температура в товщі мязів -5 С
на повітрі розморожують
велику
дрібну
середню рибу
Створюйте онлайн-тестидля контролю знань і залучення учнів до активної роботи у класі та вдома
Реєструючись, ви погоджуєтеся з угодою користувача та політикою конфіденційності.
«На Урок». Освітній інтернет-проект