організація робочого місця під час приготування страв з риби

Додано: 30 квітня 2023
Предмет: Технології, 10 клас
Тест виконано: 173 рази
5 запитань
Запитання 1

основна мета обробки риби

варіанти відповідей

видалення неїстівних частин і підготовка до теплової обробки

видалення їстівних частин і підготовка до теплової обробки

Запитання 2

рибний цех організовують

варіанти відповідей

при великих підприємствах

середньої потужності підприємствах

малих підприємствах

Запитання 3

рибу розморожують у

варіанти відповідей

воді, розчинні кухонної солі, на повітрі, електричному полі надвисокої частоти

воді, на повітрі, електричному полі надвисокої частоти

воді, розчинні кухонної солі, на повітрі

Запитання 4

процес розморожування завершений тоді

варіанти відповідей

температура в товщі мязів -1 С

температура в товщі мязів -3 С

температура в товщі мязів -5 С

Запитання 5

на повітрі розморожують

варіанти відповідей

велику

дрібну

середню рибу

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест