організація робочого місця під час приготування страв з м'яса

Додано: 30 квітня 2023
Предмет: Технології, 10 клас
Тест виконано: 61 раз
5 запитань
Запитання 1

м'ясо на повітрі розморожують

варіанти відповідей

у спеціальних камерах

у приміщенні

Запитання 2

тривалість розморожування м'ясо

варіанти відповідей

3-5 діб

2-4 діб

3-8 діб

Запитання 3

обсушування м'ясо триває

варіанти відповідей

1,5-2 год

1,5-3 год

2-3 год

Запитання 4

м'ясо розрубують за допомогою

варіанти відповідей

мясницької сокири

сікача

ножів

Запитання 5

напівфабрикати формують

варіанти відповідей

вручну

за допомогою обладнання

механічно

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест