Харчові інфекції

Додано: 19 жовтня 2021
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 32 рази
10 запитань
Запитання 1

При якому інфекційному захворюваенні в калі хворого є гній і прожилки крові?

варіанти відповідей

Сибірзка виразка

Черевний тиф

Дезентерія

Бруцельоз

Запитання 2

Найчастіше палочку цього захворювання переносять мухи , атакож зараження відбуваеться через воду.

варіанти відповідей

Сибірська варизка

Черевний тиф

Дизентерія

Бруцельоз

Запитання 3

Ці захворювання передаються людині від тварини.Це?

варіанти відповідей

Зоонози

Харчові інфекційні захворювання

Гострі кишкові інфекції

Харчові отруєння

Запитання 4

Яке захворювання передається від тварини до людини трьома способами?

варіанти відповідей

Туберкульоз

Бруцельоз

Сибірська виразка

Черевний тиф

Запитання 5

На це захворювання боліють як тварини так і люди . Воно проявляється як в відкритій формі так і в закритій формі.

варіанти відповідей

Бруцельоз

Черевний тиф

Туберкульоз

Дизентерія

Запитання 6

На яке харчове інфекційне захворювання перевіряють працііників ПГХ 1 раз на рік?

варіанти відповідей

Бруцельоз

Туберкульоз

Черевний тиф

Туляремія

Запитання 7

При якому захворюванні відбувається запалення лімфатичних вузлів як у тварини так і у людини?

варіанти відповідей

Холера

Туляремія

Ящур

Бруцельоз

Запитання 8

При якому захворюванні у люди відбувається запалення слизових оболонок7

варіанти відповідей

Ящур

Туляремія

Бруцельоз

Холера

Запитання 9

Яке захворювання називали "Чумою XX" ст.?

варіанти відповідей

Холера

Туляремія

Бруцельоз

Ящур

Запитання 10

При якій температурі починають гинути мікроби майже всіх харчових інфекцій?

варіанти відповідей

60

120

37

100

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест