Методи кулінарної обробки харчових продуктів

Додано: 20 жовтня 2021
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 73 рази
10 запитань
Запитання 1

Основними способами теплової кулінарної обробки є

варіанти відповідей

смаження і запікання


 варіння і смаження


тушкування і запікання

Запитання 2

Припускання - це вид...

варіанти відповідей

варіння


 тушкування


 запікання

Запитання 3

Тушкування - це спосіб теплової обробки, який належить до


варіанти відповідей

 основних

 

допоміжних

 

комбінованих

Запитання 4

До комбінованого способу теплової обробки відносять

 


варіанти відповідей

бланшування


 термостатування

 

запікання


Запитання 5

 Пасерування - це спосіб теплової обробки, який належить до

 

варіанти відповідей

допоміжних


 комбінованих

 

основних

Запитання 6

Бланшування - це спосіб теплової обробки, який належить до

 

варіанти відповідей

основних

 

допоміжних

 

комбінованих

Запитання 7

Фламбування - це...

 

варіанти відповідей

підтримування заданої температурои страви


 підпал страви


 припускання попередньо обсмажених продуктів

Запитання 8

Технологічним процесом називають



 


 

варіанти відповідей

 Перетворення сировини в готову продукцію

 Послідовні операції, які потрібно провести з продуктами, щоб довести їх до стану, придатного для споживання 

  Створення кулінарних виробів

Запитання 9

Сировина — це


 

  

варіанти відповідей

продукти, що не пройшли обробки

 продукти, призначені для подальшої обробки.

попередньо вже оброблені на підприємствах харчової промисловості продукти

Запитання 10

Які способи обробки сировини відносяться до механічних способів

варіанти відповідей

сортування, миття, обчищання, нарізування, відбивання,

панірування

миття, обчищання, нарізування, відбивання,

панірування,припускання

миття, нарізування, відбивання,

панірування,бланширування

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест