Харчові отруєння – це
Харчові отруєння бувають
Токсикоінфекції – отруєння їжею,
Сальмонельоз, отруєння умовно-патогенними мікробами -це
Ботулізм, стафілококове отруєння -це
Мікотоксикози – це
До отруєнь немікробного походження не відносять отруєння
Що відносять до отруєнь невизначеної природи:
Яйця водоплавної птиці (качок, гусей) під час формування і знесення інфікуються мікробами..
Стафілокок – мікроб, що широко розповсюджений у природі, а особливо на
Яйця водоплавної птиці використовують
Профілактика мікотоксикозів на підприємствах харчування,що не відноситься
Що не відноситься до отруєння продуктами токсичними за своєю природою
Отруєння харчовими продуктами за певних умов можна отримати вживаючи в їжу
До харчових отруєнь продуктами з отруйними домішками відносяться
Отруєння їжею, що вже містить мікроорганізм ботулінус, це-
Якщо у кухара є гнійничкові ураження на руках, то страва може бути забруднена
Під час вживання кістянок абрикосів, мигдалю виникає отруєння
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома