Холодні закуски

Додано: 23 травня
Предмет: Технології, 10 клас
11 запитань
Запитання 1

Чим відрізняються холодні закуски від гарячих других страв?

варіанти відповідей

Меншою масою

Смаком

Зовнішнім виглядом

Запитання 2

Температура подавання холодних страв і закусок

варіанти відповідей

Не вище 16 С

Не вище 12 С

Не вище 14 С

Запитання 3

Температура подавання гарячих закусок

варіанти відповідей

40-50С

45-50С

55-60С

Запитання 4

У якому цеху готують гарячі страви та закуски?

варіанти відповідей

Гарячому

Холодному

М'ясному

Запитання 5

Оберіть із переліченого все,що належить до ковбасн х виробів

варіанти відповідей

Ковбаси

Холодці

Паштети

Хлібці

Запитання 6

Спосіб консервування риби за допомогою кухонної солі, називається

варіанти відповідей

Маринуванням

В'яленням

Солінням

Запитання 7

За способом зсідання білків молока сири поділяються на:

варіанти відповідей

Розсольні і плавлені

Сичужні і кисло-молочні

М'які і тверді

Запитання 8

Товщи5а хліба для відкритих бутербродів

варіанти відповідей

0,5 см

2см

1-1,5 см

Запитання 9

Чи можна використовувати овочевий салат, як додатковий гарнір до м'ясних і рибних страв?

варіанти відповідей

Так

Ні

Деколи

Запитання 10

Оберіть з переліченого всі види бутербродів

варіанти відповідей

Відкриті

Закриті

Закусочні

Гарячі

Холодні

Солодкі

Запитання 11

Металевий посуд для приготування і подачі гарячих закусок

варіанти відповідей

Порційна сковорідка

Кокотниця

Каструля

Тарілка

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест