Тривалість інтенсивного замісу тіста складає
Безперервний заміс тіста зручніше використовувати:
Яка температура найбільш сприятлива для життєдіяльності дріжджів
Біологічний спосіб розпушувания тіста використовують у виробництві
Спиртове бродіння в заготовках припиняється при нагріванні їх до температури
На виробництві тісто готують
Яке допустиме відхилення від стандартної маси виробів
Сліди від натискування пальцями на поверхню тістової заготовки повільно вирівнюються при
Розчин солі додають в
Які дефекти вироби мають при зменшенні кількості води в тісто
Які ознаки захворювання має п'яний хліб
Які дефекти мають вироби при відсутності солі в тісті
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома