Машини для ділення тіста

Додано: 27 травня
Предмет: Технології, 10 клас
12 запитань
Запитання 1

 Тістоділитель - це

варіанти відповідей

обладнання, яке застосовують під час замісу тіста

  обладнання, яке з високою точністю акуратно поділяє тісто на шматочки потрібного розміру і ваги

обладнання, яке застосовують щоб уникнути прилипання до робочих поверхонь шматки пшеничного тіста

Запитання 2

Яке нагнітання застосовується в тістоподілильних машинах «Кузбас»

варіанти відповідей

шнекове

поршневе

лопатеве

Запитання 3

Тістоділильна машина Кузбас використовується для виродів із

варіанти відповідей

борошна пшеничного вищого,І- ІІ гатунку, житноьго масою 500-1,5 кг

тільки для пшеничних сортів борошна масою 500-2 кг

дільки для дрібноштучних виробів масою 20-100 гр

Запитання 4

Який нагнітач тіста встановлений в тістоділильній машині А2-ХТН

варіанти відповідей

поршневий

лопатквий

шнековий

Запитання 5

Тістоділильна машина А2-ХТН ПРИЗНАЧЕНА ДЛЯ ДІЛЕННЯ ТІСТА НА ШМАТКИ

варіанти відповідей

хлібних виробів

ця тістоділильна машина застосовується для всіх видів хлібобулочних виробів

булочних і здобних

Запитання 6

Масу шматка тіста в ділильній машині А2-ХТН регулюють

варіанти відповідей

маховичком

заслінкою

ділильною головкою

Запитання 7

Який нагнітач в тістоділильній машині РТ-2

варіанти відповідей

валковий

поршневий

лопатевий

Запитання 8

Тістоділильна машина РТ-2 використовується для

варіанти відповідей

дрібноштучних виробів масою від 15-55 гр

хлібобулочних виробів масою від 50- 2,5 кг

тільки для житніх сортів хліба

Запитання 9

Які здійснюються заходи що до усунення прилипання тіста у тістоформувальних машинах



варіанти відповідей

обдув повітрям, подпилюють борошном,  змащуванням рослинним маслом або емульсією.

змочування робочих поверхонь тістоформующих машин водою (у виробництві житнього хліба)

 охолодженні поверхні розкочують валків закочувальних і спеціальних формуючих машин до температури 2 ... 4 ° С за рахунок подачі в них охолоджуваних рідин.

Запитання 10

Тістоокруглювальна машина ХТО призначена для

варіанти відповідей

округлення тіста для булочних і здобних виробів із борошна пшеничного вищого, І гатунку

округлення тіста для житніх хлібних виробів із борошна обдирного

всі варіанти правельні

Запитання 11

За паспортними данними на діючі тістоподільники, відхилення від заданої маси шматків тіста не повинно перевищувати

варіанти відповідей

+- 2,5 %

+- 1,5 %

+- 4 %

Запитання 12

На скільки маса тістової заготовки має бути більша за масу охолодженого виробу

варіанти відповідей

20-25%

8-6 %

10-12 %

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест