Приготування пшеничного тіста на рідкій опарі базується на
Яка вологість рідкої опари
Який відсоток борошна додають при приготуванні рідкої опари
Які розпушувачі застосовують під час приготування рідкої опари
Рідкі опари застосовують переважно при виробництві
Яка оптимальна температура рідких опар та тривалість їх бродіння
Для яких потреб додають частику солі - 0,3-0,5% до маси борошна під час приготування рідкої опари
Чи правильне твердження що,рідка опара добре зберігається при низьких температурах. При температурі 13°С кислотність її за дві доби підвищується на 1,1 град.
Яким способом готують рідку опару
Великими рідкими називають опари
Під час приготування малої рідкої опари чи можна змінювати рецептуру під час замішування тіста
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома