Класифікація без дріжджових видів тіста, їх характеристика.

Додано: 13 грудня
Предмет: Технології, 11 клас
11 запитань
Запитання 1

Вкажіть основні види бездріжджового тіста 

варіанти відповідей

Пісочне

Бісквітне

Заварне

Листкове

Прісне

Білкове

Медове

Пісочне

Бісквітне

Заварне

Листкове

Прісне

Пісочне

Бісквітне

Листкове

Бісквітне

Запитання 2

Вкажіть розпушувачі пісочного тіста? 

варіанти відповідей

питна сода та вуглекислий амоній;

дріжжі

агароїд

крохмаль кукурудзяний

Запитання 3

Яке тісто характеризується великим вмістом прянощів, цукру, меду, патоки та розпушувачів?

варіанти відповідей

пісочне

медове

пряничне

білкове

Запитання 4

Який розпушувач використовують для приготування вафельного тіста?

варіанти відповідей

дріжжі (живі

сода

дріжжі (сухі

агароїд

Запитання 5

Механічний спосіб розпушування використовують для приготування тіста:

варіанти відповідей

медове

песочне

бісквітне

білково-повітряне ( меренга

заварне

Запитання 6

Вкажіть набір сировини для приготування основного бісквіта:

варіанти відповідей

борошно, крохмаль, цукор, яйця, вершкове масло

борошно, крохмаль, цукор, яйця

борошно, крохмаль, цукор, яйця, сода

борошно, крохмаль, цукор, яйця, амоній

борошно, цукор, яйця, сода, вершкове масло

Запитання 7

Для приготування листкового тіста який вид розпушування використовують?

варіанти відповідей

за рахунок створення численних тонких шарів тіста, які чергуються з шарами жиру

за рахунок додавання содия. яка створює шари тіста, які чергуються з шарами жиру

Запитання 8

Укажіть хімічні розпушувачі

варіанти відповідей

дріжжі

сода

амоній

агароїд

оцет

Запитання 9

Який розпушувач використовують для приготування прісного здобного тіста?

варіанти відповідей

без розпушувача

сода питна

жир

сметана

дріжжі

Запитання 10

З якого тіста готують ватрушки, сочники та коржики?

варіанти відповідей

бісквітне

заварне

прісне здобне

дріжджове

Запитання 11

Яке борошно використовують для приготування млинцевого тіста?

варіанти відповідей

 із сильною клейковиною;

 із середньою клейковиною;

із слабкою клейковиною;

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест