КНД-3.4.1 Приготування млинчиків

Додано: 27 вересня
Предмет: Трудове навчання, 11 клас
10 запитань
Запитання 1

Яку рідину використовують для млинцевого тіста?

варіанти відповідей

молоко, яйця

сметана, яйця

кефір, яйця

Запитання 2

Що є розпушувачем в млинцевому тісті?

варіанти відповідей

Сода

Яйця

Амоній

Запитання 3

Млинчики випікають до світло-коричневого кольору

варіанти відповідей

з двох сторін

з однієї сторони

всі відповіді правильні

Запитання 4

Для приготування пирога з млинчиків використовують начинку

варіанти відповідей

сирну

мясну

яблучну

Запитання 5

Млинчики з повидлом формують у вигляді

варіанти відповідей

трикутника

квадрата

рулетиком

Запитання 6

Яка причина, якщо напівфабрикат товстий і не пропечений

варіанти відповідей

Густе тісто

Велика температура випікання

Борошно всипали занадто швидко

Запитання 7

Для приготування пирога млинчики викладають у

варіанти відповідей

3-4 шари

5-6 шарів

12 шарів

Запитання 8

Як подають налисники з м'ясом?

варіанти відповідей

поливають сметаною

поливають вершковим маслом

поливають медом

поливають псерованою цибулею

Запитання 9

Шаром якої товщини виливають млинцеве тісто на сковороду?

варіанти відповідей

3-4 мм

1 мм

1,5-2 мм

5 мм

Запитання 10

Оберіть правильний склад сировини для млинцевого тіста

варіанти відповідей

борошно+цукор+яйця+молоко+сіль

борошно+крохмаль+цукор+яйця+молоко+сіль

борошно+крохмаль+цукрова пудра+яйця+молоко+сіль

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест