Кондитер

Додано: 20 грудня
Предмет: Технології, 11 клас
6 запитань
Запитання 1

професійний кухар, що створює кондитерські вироби, десерти, та інші солодощі. 

варіанти відповідей

кондитер

кухар

шеф-кухар

повар

Запитання 2

 страва, що подають після обіду, тобто основних страв 

варіанти відповідей

десерт

гарнір

випічка

Запитання 3

  Механічні

 холодильні

 теплові

ваговимірювальні

варіанти відповідей

Засоби виробництва

Способи виробництва

Запитання 4

Для успішної праці кондитера необхідно мати:


варіанти відповідей

стійкий інтерес до художньої діяльності;

добре ліпити, малювати;

розвинену творчу уяву;

тактильну, температурну чутливість.

розвинену зорову та моторну координацію,

високу ступінь координації рухів рук.


Запитання 5

Приготування бісквітів, Приготування дріжджового тіста, Приготування заварного тіста, Приготування листкового тіста, Приготування пісочного тіста, Приготування різних видів кремів, Приготування тіста для круасанів та віденської випічки, Робота з кондитерськими допоміжними інгредієнтами, 

варіанти відповідей

навички

вміння

Запитання 6

Професійні кваліфікації: 

варіанти відповідей

молодший кондитер ( кондитер 3 розряду); 

кондитер (кондитер 4 розряду); 

старший кондитер (кондитер 5 розряду)


молодший кондитер ( кондитер 3 розряду); 

кондитер (кондитер 4 розряду); 

старший кондитер (кондитер 5 розряду)

шеф-кухар

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест