За способом теплової обробки страви з яєць поділяють?
Рибу нарізують на порціонні шматочки під кутами?
Підготовлені рибні напівфабрикати перед смаженням основним способом обкачують у…?
Обвалювання мяса це - …
Вкажіть спосіб розмороження м'яса?
Перед тепловою обробкою бобові замочують…
Пасерованими овочами супи заправляють?
Заправні перші страви настоюють…?
1. З якою метою баклажани перед смаженням солять?
3.Тривалість варіння яєць, зварених круто:
4.Найбільш ніжні частини яловичини:
6.З якою метою вибивають котлетну масу?
10.Відварені зливним способом макаронні вироби:
11.Заправними називають супи тому що їх:
16.У м'ясо-рибному цеху на ділянці обробки риби розміщують:
Температура зберігання соусу майонез та салатних заправок:
Холодні соуси готують на основі:
Для варіння м’яса великим шматком його закладають у:
Н/ф в вигляді кульки в склад котлетної маси входять пасеровані цибуля і сирі яйця називають
Вкажіть технологію приготування страви Мозок смажений у фритюрі
До субпродуктів належать
Уважно розгляньте фото. На якому фото кухар працює ножем без порушень вимог охорони праці?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома