Єдина риба з родини осетрових, яка живе у прісних водах, найменша за довжиною тіла й масою (її довжина не перевищує 35—55 см, а маса — 5—6 кг):
Усі види філе розморожують на повітрі :
Прийоми для приготування рибних напівфабрикатів
Температура в м'язах мороженої риби:
Температура в м'язах охолодженої риби:
Риба родини осетрових з життєвим циклом до 50 років, яка зазвичай веде донний образ життя та за допомогою своєї гострої морди розкопує м'який донний мул, не маючи зубів годується ракоподібними:
Кнельну масу готують із м'якоті
ракоподібні
Трепанги - це
Із рибної котлетної маси готують:
Харчові відходи риби:
Етапи процесу обробки риби (крім окуневих):
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома