Їґ
Вкажіть температуру подачі супів?
До заправних супів належать?
Коли солять капусняк з квашеної капусти?
Кулешики без гарніру подають
Вкажіть, до якої групи за способом приготування відносять борщі?
Молочні супи заправляють
Для одержання нормального бульйону, 1 л концентрованого розводять?
М'ясо-кістковий бульйон варять
Від чого залежить смак бульйону?
Від чого мутніє бульйон?
Час варіння рибного бульйону?
Чому не можна варити буряки у підсоленій воді?
Який борщ подають з галушками?
Яка форма нарізки капусти у борщу флотському?
Який капусняк варять з додаванням квасолі?
Який час тушкують квашену капусту для приготування капусняків?
Який основний продукт входить до складу розсольників?
За рахунок яких продуктів ароматизуються юшки?
Термін зберігання юшок з макаронними виробами
Які перші страви готують на концентрованих бульйонах?
Які гарніри використовують для подавання супів-пюре
Що використовують для прояснення м'ясних бульйонів
Яка температура подавання холодних супів
Який загусник використовують для приготування солодких супів?
Які супи подаються і холодними і гарячими?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома