Який колір має ікра лососевих риб?
Желатин харчовий виготовляють з:
Чим відрізняється опарне тісто від безопарного?
Якою ознакою є закінчення бродіння дріжджового тіста?
Яку солянку готують з картоплею?
Яку начинку готують для «Кручеників волинських»?
Під час відпускання шніцеля натурального його поливають:
Для варіння м’яса великим шматком його закладають у:
До якої температури повинні прогріватися запечені м’ясні страви?
Пряження це
При використанні розпушувачів у тісті виділяється:
Основним показником якості дріжджового тіста є:
Яка стандартна вологість борошна?
Щоб на поверхні соусу не утворилась плівка, необхідно:
Для чого додають розведену борошняну пасеровку у супи-пюре:
Борщ український заправляють в кінці приготування:
Поверхню шарлотки яблучної просочують:
Холодні соуси готують на основі:
Яка особливість в приготуванні сирників по-київськи?
Щоб поліпшити аромат і смак напою сирі зерна кави необхідно:
Яку кількість м’якоті потрібно залишити на шкірі при розбиранні риби для фарширування?
Як називають запіканку, яку готують з гречаних круп?
Для приготування яких бутербродів пшеничний хліб підсушують:
Для якої страви м'ясо смажать дрібними шматками?
Який крохмаль використовують для приготування фруктово-ягідних киселів?
Яку форму має напівфабрикат страви «Риба смажена в тісті»?
Перед тушкуванням картоплю, попередньо:
За способом теплової обробки страви з сиру поділяють на:
Картоплю нарізану бочечками використовують для:
Омари це:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома