Кулінарна етнологія та особливості харчування туристів із країн Близького сходу,Азії.

Додано: 3 листопада 2021
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 123 рази
10 запитань
Запитання 1

Король столу країни Турція, є

варіанти відповідей

шишкебаб

чахохбіллі

вареники

Запитання 2

Із скількох страв складається Ліванське меззі?

варіанти відповідей

10

30

25

Запитання 3

Розповсюдженою стравою у арабів є страва:

варіанти відповідей

бургуль

хачапурі

чебурек

Запитання 4

В якій кухні використовують теплову обробку продуктів з обмеженим застосуванням жирів

варіанти відповідей

в англійській кухні

в арабській кухні

в білоруській кухні

Запитання 5

Кухня якої країни вплинула на розвиток ліванської кухні?

варіанти відповідей

росія

Франція

германія

Запитання 6

Який наплитний посуд користується попитом в Японії?

варіанти відповідей

сковорідка гриль

сковорідка Вок

сковорідка антипригарна

Запитання 7

Назвіть основний продукт Азіатської кухні.

варіанти відповідей

борошно

просо

рис

Запитання 8

Який соус розповсюджений в азіатській кухні?

варіанти відповідей

мандариновий

фенхелевий

соєвий

Запитання 9

В чому особливість приготування страви Сашимі?

варіанти відповідей

використовують заморожену ррибу

використовують свіжу рибу

використовують копчену рибу

Запитання 10

виберіть азійську страву,яка за складом і технологією приготування схожа на італійську пасту

варіанти відповідей

лапша

запіканка

макарони

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест