Культура харчування. Посуд. Сервирування, Етикет.

Додано: 6 травня 2022
Предмет: Технології, 5 клас
Тест виконано: 405 разів
8 запитань
Запитання 1

Для приготування їжі потрібні.............


варіанти відповідей

Кухонний посуд

Садовий інвентар

Кухонні пристосування

Голки та ножиці

 Нагрівальні прилади

Запитання 2

До кухонного посуду належать........


варіанти відповідей

 Кастрюлі

Тарілки

 Чашки

Запитання 3

До кухонного пристосування належать .........



варіанти відповідей

Сирорізка

 


  Виделка

 


  Друшляк

 


  Блюдечка

Запитання 4

Назви,що є порушенням санітарно-гігєнічних вимог утримання кухні.


варіанти відповідей

Зберігання харчових продуктів разом з мийними засобами.

 Зберігання готовмх страв і сирих продуктів окремо.

 Зберігання чистого посуду у шафі.

 

Запитання 5

Меню це.........


варіанти відповідей

Харчовий раціон

Санітарно -гігєнічні вимоги

Оформлення столу .

 Перелик страв і напоїв.

Запитання 6

Сервирування це.........


варіанти відповідей

 Харчовий раціон.

Перелік страв і напоїв.

 Оформлення страв та накривання столу.

 Правила поведінки за столом

Запитання 7

Їсти слід..........


варіанти відповідей

Сьорбаючі і плямкаючі.

Розмовляючі з повним ротом .

Старанно пережовуючі їжу із закритим ротом

 Поспішаючи.

Запитання 8

Апетит приходить під час.....


варіанти відповідей

 Сну.

 Уроку.

 Байдикування.

Вживання їжі

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест