Культура споживання їжі. Правила сервірування столу.

Додано: 5 травня
Предмет: Технології
6 запитань
Запитання 1

Кухонний посуд - це:

варіанти відповідей

посуд для збереження їжі

посуд що зберігається на кухні

посуд для приготування страв

посуд для подавання та споживання страв

Запитання 2

Столовий посуд - це:

варіанти відповідей

посуд для приготування страв

посуд, який розташований на столі

посуд для подавання та споживання страв

посуд для збереження їжі

Запитання 3

До столового посуду індивідуального призначення належить:

варіанти відповідей

блюда, салатники, цукерниці

кришки, друшляки, кастрюлі

тарілки, келихи, чашки

Запитання 4

При розкладанні столових приборів навколо основної тарілки: ложку і ніж кладуть ...

варіанти відповідей

ліворуч

праворуч

над тарілкою

на тарілку

Запитання 5

Столові прибори - це:

варіанти відповідей

ложки, веделки, ніж

супниці, чайники, блюда

келихи, чашки, блюдця

каструлі, казани, друшляки

Запитання 6

До столового посуду загального користування належить:

варіанти відповідей

кришки, друшляки, кастрюлі

блюда, салатники, цукерниці

тарілки, чашки, келихи

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест