Машини для нарізання хліба та гастрономічних продуктів.

Тест виконано: 4 рази
9 запитань
Запитання 1

Для чого призначений регулювальний механізм?

 

 

варіанти відповідей

для регулювання товщини нарізання

для зміни кута нарізання

для зміни швидкості

Запитання 2

Які деталі в машинах для нарізання гастрономічних продуктів під час роботи є рухомими?


варіанти відповідей

ніж, лоток

лоток, регулятор товщини нарізання

опорний столик

Запитання 3

Який рух здійснює ніж ?

варіанти відповідей

планетарний

обертальний

ніж нерухомий

Запитання 4

Якими змінними завантажувальними лотками комплектується машина типу МРГ-300А ?

варіанти відповідей

двома (один для нарізання під кутом від 30 до 90° до осі, інший — під кутом 90°)

одним лотком під кутом 90°

трьома (один — під кутом 90°, другий — 150°, третій — 45°)

Запитання 5

Яка частина машини закрита захисним кожухом ?

варіанти відповідей

лоток

опорний столик

дисковий ніж

Запитання 6

Зазор між якими деталями визначає товщину нарізання продуктів?

варіанти відповідей

між опорним столиком і лотком

між опорним столиком і кожухом

між опорним столиком і дисковим ножем

Запитання 7

 Яким чином необхідно перевіряти гостроту ножа?

варіанти відповідей

методом пробного нарізання

до леза ножа слід піднести натягнутий аркуш паперу: якщо ніж загостре­ний добре, то папір легко розріжеться

на лезо ножа покласти аркуш паперу: якщо ніж загострений добре, то папір поріжеться.

Запитання 8

Яку товщину нарізання можна встановлювати в машинах для нарізання хліба?


варіанти відповідей

від 0 до 16 мм

від 10 до 26 мм

від 5 до 25 мм

Запитання 9

Яку товщину нарізання можна встановлювати в машинах для нарізання гастрономічних продуктів (слайсерах) ?

варіанти відповідей

від 0 до 16 мм

від 10 до 26 мм

від 5 до 25 мм

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест