Машини для нарізання хліба та гастрономічних продуктів

Додано: 19 жовтня 2020
Предмет: Технології
Тест виконано: 42 рази
10 запитань
Запитання 1

МРХ -200 призначена для:

варіанти відповідей

нарізання гастрономічних продуктів

нарізання хліба

нарізання хліба та гастрономічних продуктів

Запитання 2

Цифри після літер у машини означають:

варіанти відповідей

кількість ножів

продуктивність

рік випуску машини

Запитання 3

Для подавання хліба до ножа, машина МРХ-200 має:

варіанти відповідей

дисковий кожух, заточувальний пристрій.

ходовий вал, каретку.

лоток для хліба, ніж.

Запитання 4

Механізм регулювання товщини хліба у МРХ-200 складається з:

варіанти відповідей

реле з поділками, диск для нарізання.

з стопорного диска, диска з поділками і гайки.

кронштейну з поділками, диску для нарізання.

Запитання 5

Гострильний пристрій машини МРХ-200 розташовано:

варіанти відповідей

у середній частині хліборізальної машини.

у верхній частині хліборізальної машини.

у нижній частині хліборізальної машини.

Запитання 6

Маркування машини МРГ-300А означає:

варіанти відповідей

діаметр ножа.

продуктивність.

кількість нарізань.

Запитання 7

Регулятор товщини зрізу у машини МРГ-300 складається з:

варіанти відповідей

лімби з поділками, ручки.

реле з поділками.

кронштейну з поділками

Запитання 8

Поділки лімба у машини МРГ-300 відповідають:

варіанти відповідей

зазору фіксатора і ножа.

зазору виймального лотка і ножа.

зазору між площинами ножа й опорним столиком.

Запитання 9

Під час нарізання хліба ножем каретка у машини МРХ-200:

варіанти відповідей

здійснює швидкий рух

здійснює поступальний рух

не рухається

Запитання 10

Для загострення ножа машини МРХ-200 ніж необхідно встановити:

варіанти відповідей

у верхнє положення

у нижнє положення

у положення по середині

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест