Машини для обробки м'яса, М'ясорубки

Додано: 22 жовтня 2020
Предмет: Технології
Тест виконано: 493 рази
10 запитань
Запитання 1

Робочими органами м'ясорубки є:

варіанти відповідей

решітка, гайка, ніж

електродвигун, шнек, штовхач

шнек, ніж

Запитання 2

Як підготувати м'ясо для розмелювання на м'ясорубці?

варіанти відповідей

нарізати на шматочки і видалити кістки

очистити від сухожилків

нарізати і відбити

Запитання 3

На початку роботи, м'ясорубку необхідно....

варіанти відповідей

увімкнути двигун і відрегулювати

завантажити м'ясо і увімкнути двигун

увімкнути двигун і завантажити м'ясо

Запитання 4

Яка модель м'сорубки призначена для м'яса з великою кількістю сухожиль?

варіанти відповідей

МЗМ-105М

ТS-12

МЗМ-82М

Запитання 5

Для чого призначен шнек у м'ясорубці?

варіанти відповідей

для замішування і насичення м'яса киснем, рівномірного розподілу компонентів продуктів

для подавання м'яса до ножів та решітки

для подавання сировини до фрез

Запитання 6

Що означає число 82 у м'ясорубці МЗМ -82М?

варіанти відповідей

діаметр ножової решітки

діаметр решітки шнека

діаметр ножів

Запитання 7

Яка продуктивність у м'сорубки Braun?

варіанти відповідей

400 кг/год

120 кг/год

70 кг/год

Запитання 8

Яку потужність має м'сорубка МЗ-82М?

варіанти відповідей

1,1 кВт

1,2 кВт

1,3 кВт

Запитання 9

В якій м'ясорубці здійснюється завантажування продукту на ходу?

варіанти відповідей

МЗМ-105М

МЗМ-82М

TS-12

Запитання 10

Яку продуктивність має м'ясорубка ЕМШ-35/135?

варіанти відповідей

35 кг/год

135 кг/год

150 кг/год

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест