Риба в українській кухні займає значне місце. Вона має велику харчову цінність, оскільки містить
Страви з морської риби
Екстрактивні речовини риби
Яких санітарно-гігієнічних вимог необхідно дотримуватися кухарю в м'ясо-рибному цеху?
Ваші дії, якщо на підлогу потрапила рідина.
Як за будовою скелета класифікують рибу?
Як поділяють рибу за розміром?
Рибу можна чистити вручну
Для видалення нутрощів при розробці риби цілою
Процес розбирання риби на кругляки складається з
Рибу промивають, обсушують і нарізають упоперек на порційні куски круглої форми,
Розбирання риби на філе зі шкірою, реберними і хребетними кістками.
Розбирання на чисте філе
Під яким кутом нарізають кругляші
Під яким кутом нарізають н/ф з чистого філе
Філе нарізують упоперек на порційні шматочки і використовують для
Які два філе ми отримуємо після пластування?
Як нарізати філе для смаження та припускання
Видалення зябр та очей відбувається
Рибу потрошать через розріз у черевці (від голови до анального отвору),Зачищають внутрішню порожнину (видалення нутрощів і чорної плівки), промивають і обсушують
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома