До складу котлетної маси риби входить
В котлетну масу риби додають
Чому для приготування котлетної маси риби хліб беруть дво- або триденної випічки з пшеничного борошна 1або вищого сорту.
У котлетну масу з нежирної риби
Для зменшення в'язкості котлетної маси в неї додають
Вироби овальної форми з одним загостреним кінцем довжиною 11-12 см. шириною 3 см. товщиною – 1.7 см
Вироби приплюснуто-круглої форми, діаметром б см. товщиною 2 см
Вироби кулеподібної форми. масою 12-15 г, до складу маси йде 100г хліба та пасерована цибуля
Вироби з котлетної рибної маси панірують в борошні
Котлетна маса рідкувата. Ваші дії
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома