Як знімають шкіру зі щуки, призначеної для фарширування цілою?
Обробку судака для фарширування цілим починають з
При обробці коропа, призначеного для фарширування цілим, нутрощі видаляють через
Відокремлюючи м'якоть разом з кістками, при обробці шматочків-кругляків для фарширування, залишають м'якоть шаром
Вказати напівфабрикат "Січеники рибні українські" за описом
Сушені гриби, цибуля, гречана каша, сирі яйця, сіль, перець - це компоненти для приготування начинки для фарширування
Головоногі молюски з десятьма щупальцями
До ракоподібних відносять
Щуку для фарширування використовують
До молюсків відносять
До січеної натуральної маси з риби входить
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома