Мило. Жири. Вуглеводи

Додано: 23 квітня 2020
Предмет: Хімія, 9 клас
Копія з тесту: Мило. Жири. Вуглеводи
Тест виконано: 18 разів
12 запитань
Запитання 1

Вказати молекулярну формулу глюкози

варіанти відповідей

C12H22O11

C6H12O6

C6H10O5

C5H10O5

Запитання 2

Мило -це

варіанти відповідей

Спирт

Вуглеводень

Карбонова кислота

Сіль вищої карбонової кислоти

Запитання 3

Агрегатний стан для більшості жирів тваринного походження...

варіанти відповідей

Газоподібний

Рідкий

Твердий

Запитання 4

Буряковий цукор - це

варіанти відповідей

Крохмаль

Глюкоза

Сахароза

Целюлоза

Запитання 5

Яка будова макромолекул крохмалю?

варіанти відповідей

Розгалужена

Кристалічна

Аморфна

Лінійна

Запитання 6

Реактив, яким визначають наявність крохмалю

варіанти відповідей

натрій гідроксид

бромна вода

йод

арґентум(I) нітрат

Запитання 7

Вказати молекулярну формулу сахарози

варіанти відповідей

C12H22O11

C6H10O5

C6H12O6

C5H10O4

Запитання 8

Тверде мило -це сіль, яка містить катіони

варіанти відповідей

Кальцію

Калію

Натрію

Магнію

Запитання 9

Виноградний цукор - це

варіанти відповідей

фруктоза

глюкоза

сахароза

лактоза

Запитання 10

Будова макромолекул целюлози

варіанти відповідей

Кристалічна

Розгалужена

Аморфна

Лінійна

Запитання 11

Найбільше крохмалю (до 86%) міститься в...

варіанти відповідей
Запитання 12

Агрегатний стан для більшості жирів рослинного походження

варіанти відповідей

твердий

рідкий

газоподібний

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест