модуль кулінарія

Додано: 9 травня 2022
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 146 разів
12 запитань
Запитання 1

Основна сировина для приготування дріжджового тіста є

варіанти відповідей

борошно, цукор, дріжджі, вода

борошно, вода, дріжджі, сіль

яйця, борошно, сіль, дріжді,

жири, борошно, патока, солод

Запитання 2

Вода, жир, мука, сіль, яйця це...

варіанти відповідей

пісочне

бісквітне

дріжджове

заварне

Запитання 3

Дріжджове тісто замішують упродовж

варіанти відповідей

20 хв

100 сек

7-8 хв

2-3 год

Запитання 4

Панкейки це...

варіанти відповідей

оладки

млинці

вафлі

тістечка

Запитання 5

Рулети, торти, тістечка це...

варіанти відповідей

прісне

млинцеве

бісквітне

дріжджова

Запитання 6

Клечяння - атрибут якого свята

варіанти відповідей

Трійця

Івана Купала

Різдво

Паска

Запитання 7

Їжа, яка знаходиться у вільному доступі, де кожен може вибрати собі те, що більше подобається...

варіанти відповідей

обідній стіл

буфетна продукція

шведський стіл

фаст-фуд

Запитання 8

Яке тісто готують для тарталеток

варіанти відповідей

дріжджове

пісочне

бісквітне

заварне

Запитання 9

Батьківщина молочного коктейлю

варіанти відповідей

Америка

Англія

Аргентина

Австралія

Запитання 10

Коли з'явилися пюреподібні фруктові напої?

варіанти відповідей

другій половині ХХ ст

1960-х

1930-х

1940-х

Запитання 11

Оберіть рядок в якому зазначено всі групи фітнес-батончиків

варіанти відповідей

яблучні, білково-вуглеводні,енергетичні

білкові, енергетичні, білково-вуглеводні, дієтичні

енергетичні, цукрові, дієтичні, сухофруктові

Запитання 12

Хто розробив новий дієтичний продукт (фіто-батончики) для лікувального харчування

варіанти відповідей

Максиміліан Беннер

Джейм Олівер

Євген Клопотенко

Ектор Хіменес-Браво

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест