Риба. Технологія приготування напівфабрикатів з риби, не рибних продуктів моря

Додано: 12 травня 2022
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 43 рази
12 запитань
Запитання 1

Який хліб використовують для приготування котлетної маси?

варіанти відповідей

Свіжий

Черствий

Вчорашній

Житній

Пшеничний

Запитання 2

До якої родини риб відноситься кета?

варіанти відповідей

Осетрові

Окуневі

Лососеві

Карпові

Запитання 3

Чорну ікру отримують від риби родини...

варіанти відповідей

Лососеві

Осетрові

Коропові

Запитання 4

Велику рибу массою більше 1,5кг розморожують...

варіанти відповідей

У воді

На повітрі

У солоній воді

Запитання 5

Вкажіть, чи можна розморожувати риби у воді (температура 35-40°С)...

варіанти відповідей

Так

Ні

Запитання 6

Рибу нарізують на порціонні шматочки під кутами

варіанти відповідей

45, 90

90

30

45,30

90,30

Запитання 7

Цілою використовують дрібну рибу масою... гр

варіанти відповідей

75-200

100-250

200-250

75-250

Запитання 8

Для пластування використовують рибу, масою...

варіанти відповідей

до 1,5 кг

Від 1,5 до 3 кг

Від 1,5 кг

Запитання 9

Зрази рибні мають форму …

варіанти відповідей

овальну-загострену


 округлу

 овально-приплюснуту з заокругленими кінцями

Запитання 10

Тюфтельки рибні паніруюють у ...

варіанти відповідей

У борошні

У панірувальних сухарях

У льєзоні

Запитання 11

З якою метою напівфабрикати з рибної котлетної маси перед смаженням панірують?

варіанти відповідей

Для збереження соковитості

Для збереження форми

Для насичення додатковим смаком

Для збереження нутрієнтів

Для рум’яної скоринки

Запитання 12

Яка сировина входить, крім рибного філе, до складу котлетної маси?

варіанти відповідей

Хліб

Сухарі

Борошно

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест