Навчальна практика Харчоконцентратне виробництво

Додано: 9 червня 2020
Предмет: Технології
Тест виконано: 30 разів
5 запитань
Запитання 1

Продукція харчоконцентратного виробництва представляє собою

варіанти відповідей

в`язку масу

сиру суміш різної сировини

рідку суміш

механічну суміш різної сировини

Запитання 2

Харчові концентрати обідніх страв поділяють на

варіанти відповідей

каші, круп’яні пудинги, страви із картоплі і овочів

м`ясні страви

супи

солодкі страви

напівфабрикати борошняних виробів

кулінарні соуси

Запитання 3

Харчові концентрати перших і других обідніх страв випускають розфасованими

варіанти відповідей

в жестяні банки

насипом

пластами

брикетованими

Запитання 4

Кулінарні соуси – це

варіанти відповідей

порошкоподібні суміші

в`язкі суміші

сметаноподібні суміші

заморожені суміші

Запитання 5

Технологічна схема приготування харчоконцентратів обідніх страв складається з операцій

варіанти відповідей

підготовка сировини і напівфабрикатів

дозування сировини згідно рецептури

змішування компонентів

заморожування компонентів

фасування або брикетування

пакування

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест