Навчальна практика Кондитерське виробництво 3

Додано: 8 червня 2020
Предмет: Технології
Тест виконано: 81 раз
5 запитань
Запитання 1

За зовнішньою обробкою цукерки поділяють на

варіанти відповідей

помадні

молочні

глазуровані

неглазуровані

обсипані

кремові

Запитання 2

Технологічна схема приготування цукерок складається з операцій

варіанти відповідей

приготування цукеркової маси

вистоювання цукеркової маси

обдувки цукеркової маси

формування цукеркових корпусів

глазурування цукерок

загортання, пакування і зберігання

Запитання 3

Корпуса цукерок формують способами

варіанти відповідей

розмащуванням

виминанням

відливки в крохмальні форми

розкатуванням

відсаджуванням

випресовуванням

Запитання 4

Готові цукеркові корпуси покривають глазур’ю, яка

варіанти відповідей

захищає корпус від висихання і деформації

подовжує тривалість зберігання цукерок

надає гарний зовнішній вигляд

надає цукеркам певних смакових якостей

Запитання 5

Цукерки зберігають при температурі

варіанти відповідей

не вище 12 °С

не вище 10 °С

не вище 15 °С

не вище 18 °С

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест