Навчальна практика Кондитерське виробництво 4

Додано: 8 червня 2020
Предмет: Технології
Тест виконано: 3 рази
5 запитань
Запитання 1

. До групи печиво відносяться вироби

варіанти відповідей

печиво медове

печиво молочне

печиво здобне

печиво цукрове

печиво затяжне

Запитання 2

Для затяжного печива температури тіста при заміс складає

варіанти відповідей

28°С

40°С

50°С

60°С

Запитання 3

Основною сировиною для борошняних кондитерських виробів є

варіанти відповідей

фарбник

борошно

сіль

цукор

жир

яйця

розпушувач

Запитання 4

Вологість тіста цукрового печива

варіанти відповідей

25-26%

60-65%

16,5-18,5%

31-32%

13,5-14,5%

Запитання 5

Для цукрового печива температури тіста при заміс складає

варіанти відповідей

20°С

40°С

50°С

28°С

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест