Навчальний модуль: "Кулінарія". Творчий проєкт "Кенді бар"

Додано: 20 лютого 2023
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 342 рази
12 запитань
Запитання 1

Кулінарія - це

варіанти відповідей

а) виробництво напівфабрикатів;

б) приготування солодощів;

в) приготування їжі.

Запитання 2

Меню - це

варіанти відповідей

а) інструкція з приготування кулінарного виробу;

б) перелік страв і напоїв щоденного раціону, що змінюється і складається на тиждень, місяць і рік;

в) нормований перелік сировини, продуктів і напівфабрикатів для приготування встановленої кількості кулінарної продукції.

Запитання 3

Скільки існує основних видів обробки продуктів?

варіанти відповідей

а) 3;

б) 2;

в) 4.

Запитання 4

Коли в Європі з'явився звичай закінчувати трапезу десертом?

варіанти відповідей

а) в ХІХ ст.;

б) в ХХ ст.;

в) в ХVІІІ ст.

Запитання 5

Купуючи ласощі в магазині, звертайте увагу на -

варіанти відповідей

а) яскраву упаковку та термін придатності;

б) зручну упаковку та склад продукту;

в) склад продукту та термін придатності.

Запитання 6

Якими порціями подають страви кенді бару?

варіанти відповідей

а) великими;

б) " на один укус";

в) середніми.

Запитання 7

Капкейки це -

варіанти відповідей

а) тістечка на паличці в шоколадній глазурі;

б) мигдальне печиво з кокосовою стружкою;

в) бісквітні тістечка, на які красиво викладено шапочку з крему.

Запитання 8

Поруч з кенді баром розміщують -

варіанти відповідей

а) збірки рецептів поданих страв;

б) фотографії в рамках, картини, світлові лампи;

в) тацю з красивими коробочками або пакетиками.

Запитання 9

Скільки існує груп кулінарних виробів?

варіанти відповідей

а) 8;

б) 6;

в) 10.

Запитання 10

На якому етапі проєктування визначають набір солодощів та напоїв?

варіанти відповідей

а) на конструкторському етапі;

б) на організаційно-підготовчому етапі;

в) на технологічному етапі.

Запитання 11

Солодкі страви за температурою подачі поділяються на:

варіанти відповідей

а) заморожені і гарячі;

б) холодні і гарячі;

в) охолоджені і гарячі.

Запитання 12

Макарон це -

варіанти відповідей

а) японські тістечка, у складі яких тільки натуральні інгредієнти;

б) французький десерт, печиво-безе, за формою нагадує міні-сендвіч;

в) американське частування, мигдальне печиво з кокосовою стружкою.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест